cursus digitale fotografie voor beginners

De Fotograaf Raalte presenteert eind november de tweedelige cursus ’Haal meer uit je digitale camera’. De deelnemers leren aan de hand van allerlei technische en praktische tips nog mooiere digitale foto’s te maken. Het is voor beginners dus iedereen kan mee doen. Door een uitgekiend cursusprogramma krijgen de deelnemers de kneepjes uit het vak makkelijk en begrijpelijk uitgelegd. De groepssamenstelling is klein dus snel opgeven is gewenst. De cursus wordt gegeven op dinsdagavonden 23 en 30 november. Aanvang is om 19.30 uur. Opgeven kan in de winkel van De Fotograaf Raalte, Herenstraat 64 te Raalte (0572-354637 info@defotograaf.nl).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.