Home / archiefcentraal / culturele winterfair de haere olst

culturele winterfair de haere olst

Het was dit weekend druk bij Havezate de Haere in Olst. In een grote tent werd namelijk weer de Winterfair georganiseerd. Bij aankomst stonden de ezels buiten te wachten. Verder waren er ook foto- en filmpresentaties en natuurlijk veel stands met cadeau/hobby-artikelen. Ook de erwtensoep ontbrak niet.

Op het grote podium traden ruim achttien verschillende koren op, zowel uit Deventer als uit de rest van de regio.Ook konden bezoekers genieten van een waterorgel. Alex Schokker maakte een aantal foto’s van de Winterfair. Meer foto’s op www.alexschokker.tk

Lees ook

Eerste exemplaar fotoboek ‘Etty Hillesum en het IJssellandschap’ voor Jan Terlouw

WELSUM/DIEPENVEEN – Jan Terlouw heeft woensdag 17 november het eerste exemplaar van het nieuwe fotoboek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.