country ramblers in de olsterhof

De Country Ramblers zijn 5 december te gast bij de Olsterhof. De Country Ramblers bestaan uit Ingrid Severens en Jan Roelofs uit Wijhe. Met hun ‘Traditional New Time Acoustic Music’ spelen zij een mix van oude stijlen.

Sinds de zomer 2009 vormen Severens en Roelofs een duo en spelen veelal met twee gitaren en mandoline. Het repertoire is afwisselend opgebouwd, waarmee ze in de Highlands van Schotland reeds groot succes hebben gehad. Zelf zien ze zichzelf het liefst in een traditie van troubadours.

De Olsterhof is te vinden aan de Aaldert Geertsstraat 16 in Olst en is tijdens de open zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.