commissaris der koningin weer aan de slag

Commissaris van de Koningin Geert Jansen begint woensdag weer met een gedeelte van zijn taken. Bij Jansen werd eind augustus een aneurysma in de aorta geconstateerd. Na een operatie en de revalidatie voelt hij zich nu voldoende fit om een aantal taken weer ter hand te nemen.

CdK Jansen zal zich in eerste instantie toeleggen op de burgemeestersaangelegenheden in de provincie. Er lopen momenteel vier burgemeestersvacatures in Overijssel: in de gemeenten Dalfsen, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Hellendoorn.

Het leiden van de vergaderingen van Provinciale Staten en Gedeputeerde Staten wordt vooralsnog door Jan Telleman en Theo Rietkerk waargenomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.