collecte voor kinderen met een handicap

NSGK voor het gehandicapte kind houdt dit jaar van 15 tot en met 20 november haar landelijke collecte. Duizenden vrijwilligers gaan op pad om geld in te zamelen voor kinderen en jongeren met een handicap.

Kinderen en jongeren met een handicap willen graag gewoon meedoen, net als hun leeftijdgenootjes. Dat kan, maar daarvoor zijn vaak veel extra aanpassingen, zorg en begeleiding nodig. NSGK helpt, bijvoorbeeld met speciale vakanties, aangepaste speelplaatsen en kleinschalige woonvormen. Zodat ze met hun beperking toch gewoon kind kunnen zijn.

Met de opbrengst van de collecte steunt NSGK projecten voor kinderen en jongeren met een handicap in heel Nederland. Wil je weten wat NSGK in Salland doet? Op haar website staging2.nsgk.nl publiceert de stichting alle recente projecten op een landkaart.

Heb je geen collectant aan de deur gehad maar wil je toch een bijdrage overmaken? Dat kan via giro 552000 van NSGK te Amsterdam, of met een online donatie via staging2.nsgk.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.