clown arno huibers in het hoftheater

‘Droomkracht 10’ gaat over Paljatsio, hij is een hele mooie clown. Zijn vader droomde er zelf van een wereldberoemde clown te worden en wil dat zijn zoon Paljatsio wel wereldberoemd wordt. Eigenlijk wil Paljatsio alleen maar zijn clownsnummers laten zien met het muziekdoosje dat nooit kapot gaat, brandende kaarsjes die nooit uit gaan of… Ach teveel om op te noemen.

Voor alle kinderen die de voorstelling van Arno Huibers bezoeken, is er een speciale kleurwedstrijd. Download de kleurplaat op staging2.hoftheater.nl, print hem uit en kleur hem zo mooi mogelijk in. Kinderen kunnen de kleurplaat tijdens het bezoek aan de voorstelling inleveren. Direct na afloop van deze voorstelling worden de winnaars bekend gemaakt. Aanvang is om 15.00 uur. Kaarten à 8 euro zijn verkrijgbaar bij de VVV/ANWB Raalte (Varkensmarkt 8, tel 0572-352406) of op staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.