carnavalsseizoen de zwabberaars van start

Carnavalsvereniging ‘de Zwabberaars’ houdt zaterdagavond 13 november in zaal Zwakenberg in Raalte het prinsenbal 2010. Tijdens deze avond, waarbij ook de opvolger van Prins Rick de 1e zijn intrede doet, wordt er stilgestaan bij het afgelopen carnavalsjaar en natuurlijk ook met veel spanning gekeken naar aankomend carnaval.

Het belooft een avond vol vertier te worden, want de carnavalsvereniging heeft de Nederlandstalige artiest Django Wagner weten te strikken. Behalve Django Wagner verzorgen Johannes Wolters, Robert Pater en Jopie diverse optredens. Ook is er een DJ aanwezig die tussen de optredens door het carnavalsfeestje in gang trekt.

Zaal Zwakenberg is zaterdag 13 november vanaf 19.30 uur open en het programma begint om 20.00 uur. De voorverkoop van toegangskaarten à 10 euro per stuk is inmiddels gestart bij zaal Zwakenberg. Natuurlijk zijn er ook kaarten verkrijgbaar aan de kassa, die kosten 12,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.