Home / archiefcentraal / carmel sluit dance4life project af in ahoy

carmel sluit dance4life project af in ahoy

Het Carmel College Salland reisde met 65 leerlingen uit klas 1 tot en met 4 van het VMBO af naar het grote Dance4life Event in Ahoy. Bij aankomst lieten de leerlingen, allen gekleed in het wit, Rotterdam dansend en zingend weten dat Raalte goed kan feesten. Binnen ging het feest nog eens verder met optredens van The Partysquat, Don Diablo en Doutzen Kroes. Hoogtepunt was de live satellietverbinding met andere landen, terwijl iedereen massaal ‘de Drill’ danste.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.