cabaret en gitaarmuziek in het hoftheater

Katinka Polderman is de winnares van de jury- en publieksprijs van het Leids Cabaretfestival 2005. In haar nieuwe derde voorstelling probeert ze de chaos van tegenwoordig terug te brengen tot overzichtelijke menselijke proporties. Aanvang is om 20.15 uur. De entree bedraagt 15 euro.

Jan van Maanen was dit jaar de winnaar van het ‘Concours om de Wim Sonneveldprijs’. Samen met medefinalisten Marjolein van Kooten en Matthijs Verhallen zal hij op vrijdag 5 november laten zien wat hij in zijn mars heeft. Aanvang is om 20.15 uur. De entree bedraagt 15 euro.

Dat gitarist Michael Dowdle zaterdag 6 november in het Hoftheater optreedt is uniek. Het gaat namelijk om een eenmalig optreden in Nederland. Michael Dowdle is één van de weinige gitaristen die zowel elektrisch als akoestisch tot de wereldtop behoort. De Amerikaan heeft veertien cd’s op zijn naam. Hij treedt op met zijn begeleidingsband die bestaat uit Nederlandse top-musici: Tico Pierhagen op keyboards (Lois Lane), Paddy van Rijswijk op bas (Trijntje Oosterhuis) en Sietse Huisman op drums (Jan Akkerman). De jonge Nederlandse gitarist Wim den Herder verzorgt deze avond het voorprogramma. Aanvang is om 20.15 uur. De entree bedraagt 18 euro.

Meer informatie op staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.