byzantijns kozakkenkoor naar kruisverheffing

Het Byzantijns Kozakkenkoor uit Enschede treedt op zondag 5 december op in de basiliek van de H. Kruisverheffing. Het Kozakkenkoor treedt regelmatig in binnen- en buitenland op. Ook in de Raalter basiliek heeft het koor de afgelopen decennia al enige malen een optreden verzorgd.

De leden van het koor zijn tijdens hun optreden gestoken in traditionele kozakkenkledij. Het repertoire bestaat zowel uit Russisch-orthodoxe kerkmuziek als Russische volksmuziek.

Voorafgaand aan de viering van 5 december brengt het koor vanaf 10.15 uur een aantal liederen ten gehore. Na afloop zal er nog een mini-concert gegeven worden. De viering in de basiliek is gratis. In de collecte wordt een bijdrage voor de kosten gevraagd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.