burgemeester gait heet sint welkom

Sinterklaas beleefde zaterdagmiddag een warm onthaal in Broekland. Nadat de kinderen de Goedheiligman van veraf zagen aankomen, renden er vele tientallen op hem af. Om Sints paard niet te laten schrikken, hielden de Pieten hen lachend tegen. Amerigo was overigens verhinderd, de Sint kwam deze keer op een bruin paard Broekland binnen.

Daar wachtte hem een welkom door spreekstalmeester Jaap en burgemeester van Broekland Gait Middelkamp (die deze eretitel overigens tijdens de veiling van de Kôle Kermse had gekocht). De Sint kon zich niet herinneren dat hij ooit door de burgemeester welkom was geheten in Broekland. Daarna maakte de Goedheiligman een tocht door het dorp om te eindigen met een feestelijk samenzijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.