broekhuis en wessels vierde op koppelkoers

Afgelopen zaterdag waren de renners van ATB-Team Lemelerveld op twee fronten actief. Jordy Luisman nam deel een de Nationale Veldrit in Rhenen. Dienand Broekhuis en Jeroen Wessel deden mee aan de ATB-Koppelkoers in Oldebroek.

In Oldebroek werd ter ere van de opening van het nieuwe ATB-parcours “Stuivezand” een koppelkoers georganiseerd. Dienand Broekhuis en Jeroen Wessel stonden als koppel aan het vertrek. De wedstrijd bestond uit een eerste manche en een finaleronde. Dienand en Jeroen kwamen de eerste manche ongeschonden door waarna zij ook de finale mochten rijden. Tijdens de finale ontstond al snel een kopgroep van zes man met daarin ook Dienand/Jeroen. Na een aantal ronden te hebben gereden werd de kopgroep uit elkaar getrokken. Dienand en Jeroen reden tot een paar ronden voor het einde op een vierde positie. Toen konden zij doorschuiven naar plek drie. Helaas bleef het koppel op positie vier in hun wiel plakken en sprintte op het laatste rechte eind weer naar de derde stek. Dienand en Jeroen werden teruggewezen naar een vierde plaats.

Bij de Nationale Veldrit van Rhenen ging Jordy Luisman van start bij de Elite Heren. Jordy kende helaas een slechte dag. Na een kopstart liep het allemaal niet zo lekker meer. Hij eindigde enigszins teleurgesteld op een 19e plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.