broederstrijd tussen heino en lemelerveld

Zondag 14 november staat de Sallandse derby v.v. Heino – v.v. Lemelerveld weer op het programma. Dit seizoen nog bijzonderde, aangezien de ploegen de eerste en tweede plek bekleden in de derde klasse B. Net als in 1985 gaat het weer ergens om.

De mannen van trainer Peter Reumer willen natuurlijk kampioen worden, maar ook Lemelerveld ruikt haar kansen. Een kwart eeuw geleden werd het 1-1 en ging Lemelerveld met het kampioenschap aan de haal. Heino aast nu op revanche.

In de week voor de clash staan er al diverse ludieke acties op stapel. Alles staat in het teken van gezonde rivaliteit.

Om de wedstrijd wat extra’s te geven is er om 11.30 uur een gemengde Supporterslunch georganiseerd. Aanhangers van beide clubs kunnen zich opgeven. Opgave VV Heino; Mark Bruggink 06-5435524 of Arjen Stegeman 06-21532974. Opgave VV Lemelerveld; Frans Kogelman 06-41831989 of Sander Boerkamp 06-30772882.

Voor slechts tien euro gaan de fans uit Heino en Lemelerveld gezamenlijk eten bij Oortwijn. Bij de prijs zit de entree en twee consumptiemunten inbegrepen. Rond kwart voor één begint dan de gebroederlijke supportersmars naar het sportpark. Alle fans zullen op één of andere manier de kleuren dragen van hun club.

Eenmaal op Sportpark “De Kampen” is er een voorwedstrijd tussen de F1-teams van beide clubs. Net als de eerste elftallen hopen ook de pupillen op veel publiek.

Alle kinderen onder de twaalf uit Heino en Lemelerveld die in hun clubshirt naar de wedstrijd komen krijgen van de Supportersvereniging van v.v. Heino een zakje snoep. Ook kun je dankzij de Supportersvereniging een Nintendo DSI winnen. Lever gratis een ingevulde flyer in bij de stand van de Supportersvereniging. Daar kunnen de fans ook nieuwe v.v. Heino merchandise kopen.

In de rust zal de de trekking van de bijzondere DSI-loterij worden verricht door de nieuwe Prins Carnaval van de Sökkestoppers uit Heino. Tijdens de speelpauze zorgt ook de Heinose Voetbalschool voor vermaak door middel van een potje vier tegen vier. De organisatie hoopt op maar liefst duizend toeschouwers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.