bouw overdekt zwembad krieghuusbelten

Er volgt over circa een week nog wel een spannend moment, want dan wordt een dertig meter lange balk over het zwembad geplaatst. “En dat wordt een hele klus,” vertelt Ted Westenenk die samen met broer Han de camping runt. Een bedrijf uit Luxemburg neemt deze klus voor haar rekening. Midden in de nacht gaat het bedrijf de weg op met de dertig meter lange balk, want om 7.00 uur in de ochtend moet dit bijzondere vervoer van de openbare weg af zijn.

Het streven van de gebroeders Westenenk is om voor de feestdagen het dak dicht te hebben, zodat ze daarna aan de binnenkant van het zwembad aan de slag kunnen. Naast het dak wordt er ook een milieuvriendelijke houtkachel geïnstalleerd, waardoor het zwembad in het nieuwe jaar CO2 neutraal wordt verwarmd. Tevens komt er een waterglijbaan van ruim 50 meter die wordt voorzien van led-verlichting.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.