Home / archiefcentraal / bouw overdekt zwembad krieghuusbelten

bouw overdekt zwembad krieghuusbelten

Er volgt over circa een week nog wel een spannend moment, want dan wordt een dertig meter lange balk over het zwembad geplaatst. “En dat wordt een hele klus,” vertelt Ted Westenenk die samen met broer Han de camping runt. Een bedrijf uit Luxemburg neemt deze klus voor haar rekening. Midden in de nacht gaat het bedrijf de weg op met de dertig meter lange balk, want om 7.00 uur in de ochtend moet dit bijzondere vervoer van de openbare weg af zijn.

Het streven van de gebroeders Westenenk is om voor de feestdagen het dak dicht te hebben, zodat ze daarna aan de binnenkant van het zwembad aan de slag kunnen. Naast het dak wordt er ook een milieuvriendelijke houtkachel geïnstalleerd, waardoor het zwembad in het nieuwe jaar CO2 neutraal wordt verwarmd. Tevens komt er een waterglijbaan van ruim 50 meter die wordt voorzien van led-verlichting.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.