Home / archiefcentraal / binnenpoorte doet fruitbomen cadeau

binnenpoorte doet fruitbomen cadeau

Hoveniersbedrijf en tuincentrum Binnenpoorte uit Raalte schonk woensdag 3 november drie fruitbomen aan de bewoners van de nieuwbouw aan de Roggestraat en de Blekstraat in Raalte. Daarmee wil het bedrijf een bijdrage leveren aan de groene en gezonde woonomgeving van deze vernieuwde buurt.

Ieder jaar organiseert Binnenpoorte de ‘Binnenpoorte-boomplantdag’, waarop zij een boom geven aan de inwoners van de gemeente Raalte. De fruitbomen werden woensdag om 13.00 uur aangeboden aan Ed Penninks van Salland Wonen. Ook wethouder Ben Haarman was hierbij aanwezig.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.