bijzonder vervoer naar krieghuusbelten

Met bijzonder vervoer is dinsdag in alle vroegte de dertig meter lange balk voor de overkapping van het zwembad van Krieghuusbelten bij het recreatieoord aangekomen. Dat was een hele klus, want de lange vrachtwagen moest zich in allerlei benauwde posities wringen. Bovendien moest de transportwagen ook nog eens om 07.00 uur van de openbare weg af zijn.

Al met al verliep het transport zonder problemen. Hier en daar was het wel krap voor de chauffeur, maar vakbekwaam als hij was, heeft de chauffeur deze klus tot een goed einde weten te brengen. Dinsdag is er

een goede stap gezet met de vorderingen van de werkzaamheden van het zwembad. Tot nog toe verloopt alles volgens schema, waardoor het er naar uitziet dat het dak voor de feestdagen geïnstalleerd kan zijn.

Krieghuusbelten heeft zelf een film van het transport gemaakt die hier te bekijken is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.