Home / archiefcentraal / biebsearch junior officieel van start

biebsearch junior officieel van start

Han van Rhee en René Vrijhoef, de directeuren van basisschool de Linderte en basisschool Geradus Majella en Frederique Westera, directeur van bibliotheek Raalte, hebben dinsdagmorgen het contract van het pilotproject Biebsearch Junior ondertekend. Tegelijkertijd werden de eerste Biebsearchpassen overhandigd.

Om de relatie met scholen meer inhoud en structuur te geven is een aantal bibliotheken in Flevoland en Overijssel dit schooljaar gestart met een nieuwe vorm van samenwerking, genaamd Biebsearch junior. Binnen Biebsearch junior zorgt de bibliotheek voor collecties, activiteiten rond boekpromotie, instructies mediawijsheid en een onderwijswebsite. Ook krijgt de hele school een speciaal lidmaatschap van de bibliotheek. Het gehele aanbod wordt als één pakket op de wensen van de school afgestemd, met als belangrijkste doel het leesonderwijs te verrijken.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.