bewoners zorghuis spelen ja zuster nee zuster

Zuster Klivia, Boze Buurman Boordevol, Gerrit de Inbreker, De Ingenieur: afgelopen zaterdag waren ze er allemaal bij tijdens de uitvoering van ‘Ja zuster, nee zuster’ in het Capellenborg theater in Wijhe.

De rollen werden echter niet gespeeld door Paul de Leeuw of Loes Luca zoals in de film, maar door de bewoners van verpleeghuis Zandhove uit Zwolle. Na wekenlang oefenen en repeteren, klommen ze zelf het podium op om samen met de medewerkers van het zorghuis de musical op de planken te brengen.

Zelfs de decors en de kostuums waren door de cliënten van het zorghuis gemaakt. Onder leiding van een professionele regisseur werd het stuk ingestudeerd. De bewoners namen zelf een groot aantal rollen voor hun rekening, maar ook wat medewerkers van het zorghuis speelden mee.

De bewoners repeteerden met veel plezier aan de toneelvoorstelling en zaterdag werd de voorstelling met veel enthousiasme gebracht. Met de musical is er door het zorghuis gezocht naar een vorm van tijdsinvulling en dat is dus goed gelukt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.