Home / archiefcentraal / betaald parkeren in raalte blijft

betaald parkeren in raalte blijft

Op verzoek van het Raalter Ondernemers Verbond (ROV) gaat de gemeente een onderzoek starten om parkeerterrein Domineeskamp te voorzien van slagbomen. Hierdoor wordt het publiek minder opgejaagd, want met een slagboomsysteem is het namelijk mogelijk achteraf te betalen. Dit zorgt ook voor minder toezicht van de politie. Echter is nog niet duidelijk wat de kosten van dit systeem zijn en wat dit voor gevolgen heeft voor een eventuele beperking van de markt, bevoorrading en doorstroming van het verkeer.

Naar aanleiding van de evaluatie worden er ook een aantal aanpassingen gedaan. De parkeerautomaat aan de Brugstraat verplaatst naar het parkeerterrein bij de Aldi, de taxistandplaatsen in de Westdorplaan veranderen in algemene parkeerplaatsen en op enkele plekken wordt een duidelijkere markering aangebracht.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.