beleid rohda raalte onder de loep

In opdracht van de Technische Commissie (TC) van Rohda Raalte gaan Tom Bloo (student Sport & Management) en Arjan Wierenga (lid TC) het beleidsplan van Rohda Raalte onderzoeken. Om in kaart te brengen of de uitvoering van het beleid binnen Rohda op een goede manier gaat, bevragen de heren de komende weken verschillende leden die in de praktijk op een dergelijke manier te maken hebben met het beleid.

Onderdelen die Bloo en Wierenga onder andere gaan onderzoeken zijn de doelstellingen van selectieteams, de doorstroom van jeugdspelers, scouting, de jeugdopleiding, speelstijl en de medische begeleiding.

Discussieavonden voor selectiespelers en leden van de TC, een enquête en het houden van interviews met trainers, bestuursleden en spelers moet duidelijk maken wat er op dit moment goed gaat en wat er in de toekomst beter kan. Aan de hand daarvan kan de TC rekening houden met praktijkervaringen bij het tot stand komen van een nieuw beleidsplan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.