belcampagne levert veel toezeggingen op

De belcampagne van voetbalvereniging Lemelerveld voor het werven van nieuwe vrijwilligers heeft een groot aantal toezeggingen opgeleverd. De afgelopen twee weken zijn alle seniorenleden en ouders van jeugdleden gebeld door de leden van het belteam met de vraag of ze op vrijwillige basis wat voor de club willen betekenen.

Opvallend was dat veel leden bereid zijn om op afroep te helpen bij evenementen of kluswerkzaamheden. Ook de penningmeester van de vereniging kan tevreden terugkijken op de actie, omdat er veel nieuwe aanmeldingen te noteren waren voor de Club van 100 of de Sponsorbingoloterij.

In de komende weken worden de toezeggingen geïnventariseerd en zal er door één van de bestuursleden contact worden opgenomen voor nadere uitleg en het maken van afspraken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.