avond gitaargeweld bij tweede in the attic

In the Attic is een initiatief van de leden van de Heinose band The Schiw. Zij constateerden vorig jaar al dat er muzikaal talent genoeg is, maar dat het vaak blijft hangen in de garages en de zolders. En al die bandjes, zangers, zangeressen en andere muziektalenten moeten daaruit. Diverse genres komen deze avond voorbij zodat er voor elk wat wils iets is.

De tweede In the Attic was professioneler van opzet. In de zaal waren camera’s van Airplay radio/tv gesetteld om het evenement vast te leggen. Na een korte soundcheck trapte de band ‘As the World Burns’ af. The Schiw beklommen daarna het podium. Vol en vurig speelde Iniga gemakkelijk een uur weg met hun melodieuze gitaarrock.

De drukte in Marktzicht nam toe, waarna het stokje werd overgedragen aan Oh-em-Genius. Deze speelde akoestische covers en zorgde even voor een adempauze in al dat gitaargeweld. De band Saucy Mary verzorgde de afsluiting van de tweede editie.

“We zien steeds meer progressie. Het concept is er en functioneert prima, maar de uitdaging is om volgend jaar nog beter en vernieuwender te zijn. We hebben voor een volgende editie al nieuwe plannen, maar dat blijft nog een verrassing,” aldus de organisatoren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.