Home / archiefcentraal / autodief 17 uit wijhe aangehouden

autodief 17 uit wijhe aangehouden

Het politieteam Salland heeft begin deze week twee jongemannen aangehouden voor diverse diefstallen uit auto’s, die in de nacht van 16 november plaatsvonden in Herxen in Wijhe. De jongemannen, 19 en 17 jaar, stalen onder andere autoradio’s en cd-spelers.

Naar aanleiding van de diefstallen kwamen bij de politie in totaal acht aangiften binnen. De politie stelde een onderzoek in, waaruit naar voren kwam dat de autoradio’s in Zwolle te koop werden aangeboden. In een woning in Zwolle werden een aantal autoradio’s aangetroffen, waarop de 19-jarige man werd aangehouden. Dinsdagochtend werd een 17-jarige Wijhenaar aangehouden als verdachte voor diefstal/braak.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.