autobedrijf van den belt houdt open huis

Hij heeft het druk. “Het is altijd aanpezen in deze tijd van het jaar, maar het is nu drukker dan ooit”, stelt hij. “We hebben de laatste maanden veel nieuwe mensen in de showroom mogen begroeten. Nieuwe kijkers en nieuwe kopers.” De nieuwe showroom is groter dan de vorige, maar dat is in de visie van Chris niet het belangrijkste. “Het gaat mij om de uitstraling en de presentatiemogelijkheden die de nieuwe showroom biedt. Hier kan ik mijn aanbod op een veel professionelere manier presenteren aan de klanten. Het pand heeft een stijlvolle en betrouwbare uitstraling. Precies de waarden waarvoor wij als bedrijf gaan! We zitten hier, vlak naast de N348 op een echte A-locatie. Maar met de oude locatie maakten we daar niet genoeg gebruik van. De voorbijrijdende automobilisten konden het pand niet inkijken.”

Transparantie is dan ook het sleutelwoord voor de nieuwe showroom. Aan drie zijden is de showroom omgeven door glazen wanden. Alleen de pui met de hoofdingang is van steen. Aan de achterzijde van de showroom prijkt een fotomuur met stijlvolle autofoto’s. “Ik merk dat de mensen het pand supermooi vinden”, gaat Chris verder. “’Het is een aanwinst voor Raalte-Noord, zo is me verteld. Anderen hebben me verteld dat de entree van Raalte vanaf Ommen gezien er een opwaardering door heeft gekregen.”

Van den Belt verkoopt jong gebruikte auto’s. Doorgaans staan er zo’n tachtig te bezichtigen in en om de showroom. “We gaan daarbij voor de wat mooiere en frissere auto’s met relatief weinig kilometers op de teller”, stelt Chris. “Daarnaast doen we er alles aan om de prijs zo scherp mogelijk te houden. Ik durf hier wel te zeggen dat je ze niet snel goedkoper geprijsd zult vinden dan bij ons. Dat blijkt ook wel uit de hoge omloopsnelheid van ons aanbod.”

Het open huis op zaterdag 6 en zondag 7 november duurt beide dagen van 11.00 tot 16.00 uur. Ter ere van het open huis gelden er diverse speciale acties en aanbiedingen. Meer informatie daarover kun je vinden op de site van het bedrijf. Iedereen is welkom. Autobedrijf Van den Belt is gevestigd aan de Weidelaan 2a in Raalte, tel: 0572-362011. Meer info op staging2.vandenbeltraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.