aanrijding tussen fietser en auto in raalte

De exacte toedracht van het ongeval is vooralsnog onbekend. Ook is niet bekend of zich bij het ongeval persoonlijke ongelukken voor hebben gedaan. Het team Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft de zaak in onderzoek.

Update: Bij de aanrijding zijn een 34-jarige vrouw en haar 3-jarige zoontje lichtgewond geraakt. De vrouw fietste met twee kinderen op de fiets over de Jan van Arkelstraat. Van rechts kwam een 39-jarige automobiliste vanuit de Hartkampweg gereden. Zij stopte en keek links en rechts, maar heeft vermoedelijk toch de fietsster over het hoofd gezien. Een aanrijding was het gevolg, waarbij de moeder en haar zoontje tegen de auto botsten en hoofdletsel opliepen. Het eenarige dochtertje van de fietsster kwam, evenals de automobiliste, met de schrik vrij.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.