78 jaar en je leeftijd in munten bij lampe

“Mevrouw kwam rond acht uur, half negen de Leeren Lampe binnen,” vertelt Van den Enk. “Wij komen zeggen dat we jarig zijn. Oma krijgt haar leeftijd in muntjes.” Wat de familie echter niet wist, is dat de actie ‘je leeftijd in muntjes’ alleen geldt voor mensen tot en met 25 jaar. “We hadden intern al besloten dat we de maximum leeftijd voor de actie op 25 zouden zetten, alleen hadden we dat nog niet naar buiten gebracht. Daarnaast was mevrouw Koopman ook geen clubmember, dus had ze eigenlijk maar recht op 39 munten,” vervolgt Van den Enk.

De gift van het aantal munten werd uiteindelijk niet op zaterdag voltrokken. Maandagmiddag bracht Van den Enk een bezoekje aan mevrouw Koopman. Samen met een bosje bloemen, kreeg de 78-jarige mevrouw alsnog haar 39 munten uitgereikt. Mevrouw Koopman liet gelijk weten de muntjes rond de feestdagen cadeau te doen aan haar kleinkinderen.

“We hebben de muntjesactie nu overigens wel even in de koelkast gezet,” vertelt Van den Enk. “Als iemand 18 jaar wordt, kan hij 18 muntjes krijgen. Dat is misschien wel teveel om ineens mee om te gaan. We gaan even goed nadenken hoe we er nu verder mee om moeten gaan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.