705 raalter jeugdwerklozen vinden werk

Uit cijfers blijkt dat na acht maanden al een hoop jongeren weer aan het werk zijn gezet. In de gemeente Raalte werden 506 jongeren ondergebracht bij een stageplaats, 114 vonden een nieuwe baan en 85 jeugdwerklozen gingen aan de slag bij een leerwerkbaan.

De cijfers zijn niet alleen in de gemeente Raalte positief, maar ook in de gehele regio IJssel-Vecht. Bij het lanceren van de campagne is een ambitie gesteld en voor Raalte geldt dat deze doelstelling tot dusver ruim behaald wordt. Wethouder Roger de Groot is zeer te spreken over deze cijfers. “Raalte doet goed mee en dat is belangrijk, want we moeten zorgen dat jongeren zo snel mogelijk weer aan het werk komen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.