Home / archiefcentraal / 705 raalter jeugdwerklozen vinden werk

705 raalter jeugdwerklozen vinden werk

Uit cijfers blijkt dat na acht maanden al een hoop jongeren weer aan het werk zijn gezet. In de gemeente Raalte werden 506 jongeren ondergebracht bij een stageplaats, 114 vonden een nieuwe baan en 85 jeugdwerklozen gingen aan de slag bij een leerwerkbaan.

De cijfers zijn niet alleen in de gemeente Raalte positief, maar ook in de gehele regio IJssel-Vecht. Bij het lanceren van de campagne is een ambitie gesteld en voor Raalte geldt dat deze doelstelling tot dusver ruim behaald wordt. Wethouder Roger de Groot is zeer te spreken over deze cijfers. “Raalte doet goed mee en dat is belangrijk, want we moeten zorgen dat jongeren zo snel mogelijk weer aan het werk komen.”

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.