66 uur onafgebroken fietsen voor kwf

René Verschuren, Sjoerd Everlo en Simon Marsman, alle drie uit Raalte, fietsen van vrijdag 17 december 00.06 uur tot zondag 19 december 18.06 uur onafgebroken op een spinningfiets, 66 uur lang dus. Met deze actie willen de heren zoveel mogelijk geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding, met als einddoel de sponsortocht Alpe d’HuZes in juni 2011.

Op de Grote Markt in Raalte komt een sfeervolle berghut, waar publiek geld kan doneren. Verschuren, Everlo en Marsman zitten daar op een spinningfiets om onafgebroken een lamp te laten branden. Ook kun je bij de berghut een muziekplaat aanvragen bij een DJ, om zo met een geldbedrag de actie ‘Laat het licht branden’ te steunen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.