200 vrijwilligers olst wijhe in het zonnetje

Van Djembé spelen tot een workshop over nieuwe verkeersregels, van vilten tot tuinontwerpen, maar ook Zumba en pokeren, Numerologie en kerstdecoraties maken. Juist door deze verscheidenheid kwam er een grote verscheidenheid aan mensen op deze avond af. Jongeren, ouderen, vrijwilligers in de sport, de zorg en cultuur, uit alle dorpen van de gemeente.

De avond werd geopend door wethouder Ans Otterloo, die benadrukte dat vrijwilligers niet meer uit onze samenleving zijn weg te denken. Dat juist zij ervoor zorgen dat verenigingen kunnen draaien en veel evenementen en activiteiten geen doorgang zouden hebben als er geen vrijwilligers zouden zijn. Juist die waardering wil de gemeente laten blijken, door het aanbieden van deze avond.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.