Home / archiefcentraal / 1100 vrijwilligers op natuurwerkdag

1100 vrijwilligers op natuurwerkdag

Vrijwilligers, scouts, maatschappelijke stagiaires en mensen die gewoon een dagje mee wilden doen waren zeer enthousiast. “Dat vrijwilligerswerk zo leuk kan zijn. Lekker zagen, chocolademelk en nog soep toe ook”’, zei Irene van der Wolf, maatschappelijke stagiaire van het Thorbecke Scholengemeenschap uit Zwolle. In heel Overijssel hebben bijna 50 stagiaires kennis kunnen maken met een groene stage. Velen daarvan gaan in de komende weken met een vrijwilligersgroep op pad om meer uren te maken. Meer info via www.groenemaatschappelijkestage.nl

Landelijk zijn er 12.000 mensen actief geweest op 375 locaties. In Overijssel heeft Landschap Overijssel deze Natuurwerkdag gecoördineerd. Met 31 locaties is er een nieuw record aantal locaties gevestigd.

Lees ook

Taart van de VVD voor Motion Milon

RAALTE – Marielle Nahuis van Motion Milon in Raalte werd afgelopen vrijdag, op de Dag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.