workshops bij landstede lemelerveld

Maandag 11 oktober is er een djembé avond voor belangstellenden. Deze workshop wordt gegeven door Salia Traore. De avond begint om 20.00 uur in het jongerencentrum Jump Inn, Kulturhus De Mozaïek, Kroonplein 64 Lemelerveld. Opgeven kan tot 7 oktober bij Landstede Welzijn Lemelerveld.

Woensdag 13 oktober is er een workshop koken en bakken herfstproducten bij Landstede Welzijn Lemelerveld. De avond begint om 19.30 uur en wordt gegeven door Edith Westendorp.

Op donderdag 14 oktober is er een cursus digitale fotografie, gegeven door Angel Pinxten. de cursus is vijf ochtenden, een keer per twee weken van 09.00 tot 11.30 uur. Op de cursus leer je hoe je het beste een foto kunt maken.

Ook op donderdag 14 oktober start de cursus Kijk op kunst of Kunstgeschiedenis vervolg/gevorderden. Deze cursus begint om 13.00 tot 15.30 uur. De docente is eveneens Angel Pinxten. De cursus bestaat uit vijf lessen en wordt een keer per veertien dagen gegeven.

Op maandag 18 oktober komt de sterrenwacht Helldendoorn naar het kulturhus. Deze avond wordt verteld hoe en wat het heelal allemaal te bieden heeft aan interessante gegevens. Er is zoveel te zien in het heelal wat vak niet met het blote oog waar te nemen is. Bij goed weer kun je via een sterrenkijker het heelal dichterbij bekijken. Meer weten, dan kun je op staging2.sterrenwachthellendoorn.nl kijken. De avond begint om 19.30 uur.

Op woensdag 27 oktober is er een workshop kleurenanalyse, gegeven door Martine Kroes, voor velen een bekende. Zij geeft je deze avond advies over kleuren die het beste bij je passen. De avond begint om 19.30 uur.

Landstede Welzijn Lemelerveld heeft dit najaar ook weer diverse kinderactiviteiten.

Op woensdag 6 oktober start om 18.30 uur de timmerclub. Onder deskundige en bezielende leiding van Henk Grootemarsink en Hans van Scharenburg kunnen de kinderen (jongens en meisjes) weer naar hartelust timmeren en knutselen. Wil je nog meedoen, kom dan vanavond (6 okt.) naar het kulturhus De Mozaiek.

Na jarenlange afwezigheid is er weer een electronicaclub. Twee enthousiaste vrijwilligers (Arnold Huisman en Peter Halman) willen kinderen vanaf 9 jaar graag leren wat electronica is. Er is nog ruimte om mee te doen. Lijkt het je leuk, geef je je dan gauw op bij Gerda Koenjer, tel. 0527-372391 of bij wkip@landstede.nl. Opgeven kan tot 15 oktober en de club begint op dinsdag 2 november van 18.30 tot 19.30 uur in de Mozaïek.

Op maandag 1 november start de handwerkclub onder leiding van Ina Jansen, Dineke Slinkman en Mieke v.d. Sligte. De club begint om 18.30 uur en duurt een uur. Er kunnen kinderen bij. Dus geef je gauw op bij Gerda Koenjer, tel. 372391 of wkip@landstede.nl

Op vrijdag 22 oktober is er een avond voor de kinderendie begint om 18.30 uur. Dan kunnen ze iets maken voor halloween. Het is wel nodig om je hiervoor op te geven. Dat kan tot 19 oktober bij Gerda Koenjer. tel. 372391. Opgave is nodig omdat de organisatie dan weet hoeveel materiaal er ingekocht moet worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.