woonweek bij wagenmans wonen

Wagenmans Wonen in Lemelerveld presenteert van woensdag 27 tot en met zondag 31 oktober voor het vierde achtereenvolgende jaar de woonweek. Een week vol demonstraties, nieuwe produkten, aanbiedingen, sfeer en gezelligheid.

Wagenmans werkt hiertoe samen met leveranciers, specialisten, stylisten en collega ondernemers uit de regio. De bezoekers kunnen gratis advies krijgen van diverse specialisten. Ze kunnen gerust bouwtekeningen en foto’s meenemen.

Op zaterdag 30 oktober is de Inspiration Tour te gast bij Wagenmans Wonen. Een professionele interieurspecialist helpt je om een woninginrichtingsplan te maken. Je kunt je hier voor opgeven bij Wagenmans, wees er snel bij want aantal plaatsen is beperkt.

Mensen die meer geïnteresseerd zijn in het interieur van een auto zijn tijdens de woonweek ook aan het goede adres bij Wagenmans Wonen. Medewerkers van autobedrijf Harry Nijboer staan in de binnentuin klaar met alle nieuwtjes op autogebied.

Onder alle bezoekers van de woonweek verloot Wagenmans een weekendarrangement voor vier personen op Texel. Kijk voor meer informatie op staging2.wagenmanswonen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.