woedend om brutale diefstal quad

“Natuurlijk ben ik hier wel tegen verzekerd, maar je krijgt de echte waarde natuurlijk nooit terug. Ik had hem nieuw gekocht, ik ben de eerste eigenaar.” De quad, met een nieuwwaarde van bijna 5000 euro, is volgens Wielandt bijna zeker gestolen door iemand die niet bekend is met de bedrijfsactiviteiten van RAS. “Op de gekste tijden zijn we hier, soms werken we hier zelfs ’s nachts. Dat weten de meeste mensen die ons kennen. Daarnaast heeft ongeveer de helft van Raalte al een keer op dat ding gereden.”

Wielandt heeft inmiddels aangifte bij de politie gedaan. Ook heeft hij een oproep op Marktplaats gezet. Vermoedelijk zijn er videobeelden van de diefstal. Als die beelden er blijken te zijn, zet hij die ook op internet.

De quad heeft kenteken 22-TP-GR, is zwart en heeft chassisnummer rk3sp03105a000370. Mensen met meer informatie kunnen zich melden bij de politie (0900-8844) of bij Robert Wielandt (06-53901449).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.