winnares bijzondere fotoactie bekend

Lissette Vossebelt is de gelukkige winnares van een wel heel bijzondere fotoactie ‘Vakantiefoto’s’. Met 137 inzendingen en deze inzendingen verspreid over heel Nederland en zelfs een paar van de andere kant van de wereld, was het een uitzonderlijk en lastig te jureren actie.

De fotoactie is een actie waar iedereen aan mee kan doen. Stuur je foto in op fotograaf.sallandcentraal.nl en misschien win jij wel de fotoshoot, aangeboden door De Fotograaf Raalte. Het thema van de volgende actie is ‘Herfst’. Laat je creativiteit dus de vrije loop en stuur je foto voor 30 november in.

Jury-rapport:

Een prachtig genomen foto! Wie wil nu niet naar deze vakantieplek? De foto geeft een prachtige sfeer en een gevoel van vrijheid, mooi weer, rust en romantiek komt daardoor naar boven. “Nog snel even een heerlijke plons in de zee voordat de zon straks onder gaat”, wordt schitterend weergegeven in deze vakantiefoto.

Technisch is de foto ook goed genomen. Er is goed gebruik gemaakt van de aanwezige elementen zoals de boeiende luchtpartij, de zonnestralen, het gevoel van actie door het rennende meisje die precies op de juiste plek – in de schittering op het water- is gekiekt. Deze schittering creëert een mooi dieptegevoel en accentueert het tegenlicht effect.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.