win kaarten voor the beatles in het hoftheater

Het Hoftheater en Salland Centraal organiseren samen met enige regelmaat een speciale lezersactie waarmee je vrijkaartjes voor voorstellingen of andere leuke hebbedingetjes kunt winnen. Deze keer kun je kaarten winnen voor de voorstelling ‘The Beatles – Here, There & Everywhere’ op donderdag 21 oktober om het Hoftheater!

Hiertoe dien je de volgende vraag juist te beantwoorden: Welke stad is onlosmakelijk verbonden met The Beatles? Stuur je antwoord vóór vrijdag 15 oktober naar info@hoftheater.nl o.v.v. prijsvraag Beatles. Vermeld in de mail de volgende gegevens: naam, adres, postcode, plaats en telefoonnummer. Je krijgt op 15 oktober te horen of je gewonnen hebt of niet.

Op zoek naar de kern van de Beatles. Dat is de speurtocht die een oude rocker (Han Römer) samen met zijn tienerdochter (Carolien Spoor) onderneemt in The Beatles – Here, There & Everywhere. Ze ondergaan deze muzikale reis samen met een aantal jonge acteurs en een vierkoppige rock ‘n roll band. Door de eigentijdse interpretaties en nieuwe arrangementen van de liedjes van The Beatles komen de nummers dicht bij de vitaliteit en dynamiek van de originele songs. Overigens worden alle liedjes gewoon in het Engels gezongen.

Kees Prins (Jiskefet) en de bekende regisseur Ruut Weissman (oa Paul de Leeuw) zijn de drijvende krachten achter deze voorstelling. Behalve van de muziek van The Beatles kan het publiek op 21 oktober ook genieten van live-muziek van de band What’s Up Doc. In de pauze en na afloop van de voorstelling speelt deze band swingende muziek in de foyer.

Aanvang is om 20.15 uur. Voor meer informatie zie staging2.hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.