win een azerty laptop bij salland centraal

De ontknoping bij de Watertoren

Hoe was in hemelsnaam mogelijk dat de drie patiënten totaal van de aardbodem waren verdwenen? Dat was de vraag die het hele korps in z’n greep hield. Iedereen hielp mee aan het onderzoek, maar het korps kreeg telkens weer nul op het rekest.

Zo ging er een jaar voorbij dat het onderzoek maar niet verder kwam. De korpschef kon maar moeilijk omgaan met het gezichtsverlies van het politieteam. De dorpsraad dacht er zelfs aan een ander politiehoofd aan te stellen. De korpschef was woedend toen hem dat ter ore kwam en dus kiende hij een listig plan uit om zijn positie te behouden. Het was op een rustige zondagavond toen hij op het voorportaal een pijp zat te roken en een bedrieglijk plan hem te binnen schoot. Er moeten koppen gaan rollen, besloot hij, maar niet de mijne.

En zo geschiedde het dat de korpschef misbruik maakte van zijn machtspositie en in het dorp een listig verhaal verspreidde waardoor het pas ontslagen meisje van Angeli Custodes de schuld in haar schoenen kreeg geschoven. Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje door Raalte en nog diezelfde avond verzamelden drommen mensen bij de plaats waar het meisje was heen gevlucht: de watertoren. De menigte, uitgerust met fakkels, hooivorken en andere objecten schreeuwde moord en brand. Het meisje stond bovenin de watertoren en wist dat ze zich niet uit deze situatie kon redden. Toen het politiekorps naar binnen stormde, opende ze het raam en sprong in het diepe.

En zo kwam er op brute wijze een einde aan het horrorverhaal in Raalte. Het rustige leven werd weer opgepakt en het speciale politiekorps werd opgedoekt. De enige die nog lang met samen geknepen billen rondliep was de voormalig korpschef, want hij wist dat de werkelijke dader nog op vrije voeten rond liep.

De vraag

De drie verhalen speelden zich af op drie locaties in Raalte. De vraag die bij de drie verhalen horen luidt: Wat hebben die drie locaties momenteel met elkaar gemeen?

Tip: het antwoord ligt in de lijn van gemeentelijke regelgeving. Mail het antwoord op de vraag naar maureen@sallandcentraal.nl LET OP! De gemeente kan je niet helpen bij de zoektocht naar je antwoord!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.