Home / archiefcentraal / wervelende marimbaklanken in lveld

wervelende marimbaklanken in lveld

André van Vliet (organist) en Hendrie Westra (marimba) geven op zaterdag 6 november een concert in de Willem Hendrik Zwart Hal in Lemelerveld. Het concert wordt samengebracht onder de noemer ‘Wervelende Marimbaklanken’. De heren spelen onder andere Vivaldi, Mozart, Zimmer en Bédard.

Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten dienen wel gereserveerd te worden op tel. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks). De entreeprijs bedraagt 11 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis naar binnen. De locatie voor het concert vind je aan de Grensweg 17 in Lemelerveld.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.