welkoop wint de ing retail jaarprijs

BoerenBond/Welkoop, die ook is gevestigd in Raalte, heeft de ING Retail Jaarprijs in de categorie Tuin & Dier in de wacht gesleept. Als categoriewinnaar maakt BoerenBond/Welkoop ook nog kans op de hoofdprijs: de Publieksprijs Beste Winkelketen van Nederland. Op 10 november wordt deze ‘overall prijs’ uitgereikt.

Het Nederlandse publiek heeft de afgelopen maanden online gestemd op zijn favoriete winkelketens en heeft ze tevens op negen aspecten beoordeeld: prijs-kwaliteitverhouding, prijsniveau, aanbiedingen, assortiment, service, vernieuwing, deskundig personeel, klantvriendelijkheid en de sfeer in de winkel. Door als beste keten invulling te geven aan de combinatie van personeel, prijs en assortiment heeft BoerenBond/Welkoop de categorieprijs gewonnen.

Om de klanten te bedanken voor hun stem geldt van 25 oktober tot en met 6 november de volgende actie: bij besteding van 25 euro of meer ontvangt de klant een cadeaubon ter waarde van 5 euro op de volgende aankoop.