Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week wesepe broekland

wedstrijd van de week wesepe broekland

Het is weer woensdag, dus dat betekent dat we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de hebben. Voorspel jij de uitslag goed, dan win je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week gaat tussen Wesepe en Broekland. Voor beide teams een zeer belangrijke wedstrijd. Broekland won afgelopen zondag met 4-1 van Hoonhorst en staat tweede, vier punten achter koploper Diepenveen. Broekland voelt de hete adem van Wesepe in de nek. Wesepe staat namelijk derde, twee punten achter Broekland.

Broekland heeft dit seizoen nog geen wedstrijd verloren en is dus bezig met een zeer sterke reeks. Wesepe kreeg dit weekend haar tweede verliespartij te verwerken. Bij OVC ’21 in Ommen werd het 3-2 voor de thuisploeg. Willen de teams in de race blijven voor het kampioenschap, dan moet deze wedstrijd gewonnen worden.

De wedstrijd Wesepe – Broekland wordt om 14.00 uur gespeeld op sportpark De Muggert in Wesepe.

icon Wesepe Broekland icon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 10 oktober 14.00 uur zijn geldig!

Lees ook

Rick Evers: Wit rood wit

Ik heb het virus. Het is niet anders. Opgelopen tijdens Ajax tegen Cambuur Leeuwarden in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.