wedstrijd van de week nieuw heeten rksv

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week gaat tussen Nieuw Heeten en RKSV. De wedstrijd in de zesde Klasse A is een belangrijke wedstrijd voor Nieuw Heeten. Het team staat op dit moment namelijk tweede op de ranglijst. Koploper Vasse speelt dit weekend tegen de nummer vier van de competitie, La Première. Mocht Nieuw Heeten winnen en Vasse onderuit gaan, dan zijn de Sallanders de nieuwe koploper.

Nieuw Heeten is bezig aan een goed seizoen. In zes wedstrijden werden zestien punten behaald. Slechts een keer speelde het team gelijk. RKSV uit Rijssen staat met zeven punten uit zes wedstrijden op de zesde plaats. Deze plaats wordt wel gedeeld met Manderveen en Epse. Met een negatief doelsaldo van -3 lijkt de zwakte van het team te zijn gevonden. Helemaal omdat Nieuw Heeten dit jaar slechts vijf doelpunten tegen heeft gekregen.

De wedstrijd begint om 14.00 uur en wordt gespeeld op sportpark De Belte in Nieuw Heeten.

iconNieuw HeetenRKSVicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 31 oktober 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.