wedstrijd van de week heeten heino

Het is weer woensdag, dus dat betekent dat we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week in de hebben. Voorspel jij de uitslag goed, dan win je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is Heeten – Heino. Koploper Heino zag afgelopen zondag nummer twee Groen Wit ’62 gelijk spelen tegen Dieze West. Zelf won de ploeg met 3-4 bij Gazelle. Heino verstevigt hiermee de koppositie en staat nu drie punten los.

Bij Heeten gaat het iets minder voorspoedig. De ploeg van trainer Willem Balster verloor dit weekend met maar liefst 4-0 van SV Zwolle. Na zes speelrondes staan de Heetenaren op de negende plek met zeven punten.

De wedstrijd Heeten – Heino begint om 14.00 uur in Heeten.

iconHeetenHeinoicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 17 oktober 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.