wedstrijd van de week columbia rohda raalte

Een nieuwe Wedstrijd van de Week, dus tóch. Eerder deze middag meldden we dat er geen Wedstrijd van de Week is, maar een oplettende bezoeker van Salland Centraal wees de redactie op het bekertoernooi. Voorspel jij de uitslag goed, dan win je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is Columbia tegen Rohda Raalte. Dit weekend wordt de tweede ronde van de beker gespeeld. Voor Rohda moet de wedstrijd tegen Columbia geen lastig karwei worden, want Columbia speelt in de 2e Klasse J. Een redelijk klasseverschil dus en je zou kunnen stellen dat Rohda haast aan haar stand verplicht is de wedstrijd te winnen. Bovendien is het voor Rohda een mooie wedstrijd om het moraal weer een beetje op te krikken. In de competitie draaien de rood-gelen nu mee in de onderste regionen. Afgelopen weekend werd er van NEC verloren, terwijl de ploeg uit Raalte wel een goede wedstrijd op de mat legde.

Bij Columbia gaat het momenteel ook niet echt lekker. Het team staat op de tiende plek. Afgelopen zaterdag werd er verloren van TVC ’28. Voor de mannen uit Apeldoorn staat zondag wederom een zware wedstrijd op het programma. Wel hebben ze het voordeel dat ze thuis spelen.

iconColumbiaRohda Raalteicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 24 oktober 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.