Home / archiefcentraal / wederom podium jong actief in de hartkamp

wederom podium jong actief in de hartkamp

Woensdag 13 oktober is in het restaurant van verpleeghuis De Hartkamp weer een avond Podium Jong Actief. Naast bewoners zijn ook ouderen uit de omgeving hiervoor van harte welkom. Enthousiaste leerlingen van musicus Hans Groen zetten zich in als vrijwilliger en zorgen daarnaast voor een gevarieerd muziekprogramma op keyboard, piano en zang.

Dit wordt afgewisseld door een foto- en filmreportage op een groot scherm. Dit keer wordt er terug gekeken op de ‘Stöppelhaene’. Geert Hannink is natuurlijk ook weer van de partij. Degenen die ook eens een muzikaal optreden willen verzorgen, kunnen zich aanmelden bij Hans Groen, tel. 06-24 25 01 11.

De avond begint om 19.30 uur. Toegangskaarten van 5 euro zijn vooraf verkrijgbaar bij de receptie van De Hartkamp. Daarvoor ontvang je een kopje koffie, een drankje en een hapje.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.