wederom podium jong actief in de hartkamp

Woensdag 13 oktober is in het restaurant van verpleeghuis De Hartkamp weer een avond Podium Jong Actief. Naast bewoners zijn ook ouderen uit de omgeving hiervoor van harte welkom. Enthousiaste leerlingen van musicus Hans Groen zetten zich in als vrijwilliger en zorgen daarnaast voor een gevarieerd muziekprogramma op keyboard, piano en zang.

Dit wordt afgewisseld door een foto- en filmreportage op een groot scherm. Dit keer wordt er terug gekeken op de ‘Stöppelhaene’. Geert Hannink is natuurlijk ook weer van de partij. Degenen die ook eens een muzikaal optreden willen verzorgen, kunnen zich aanmelden bij Hans Groen, tel. 06-24 25 01 11.

De avond begint om 19.30 uur. Toegangskaarten van 5 euro zijn vooraf verkrijgbaar bij de receptie van De Hartkamp. Daarvoor ontvang je een kopje koffie, een drankje en een hapje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.