Home / archiefcentraal / wandel eens mee met wandelgroep raalte

wandel eens mee met wandelgroep raalte

De Wandelgroep Raalte loopt dagelijks door Raalte met een grote groep wandelaars. Op maandagmiddag, maandagavond en woensdagavond is het goed mogelijk dat je ze ergens tegenkomt in het dorp. Mocht je eens een keer willen meewandelen met de wandelgroep, dan kan dat. Onder het motto ‘Wandel eens mee’ kun je vrijblijvend een keer met de groep meedoen. Contact kun je daarvoor opnemen door te bellen naar 06-10440752 of kijk op www.wandelgroep-raalte.nl

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.