Home / archiefcentraal / vvd wil duidelijkheid over dorpshuis heino

vvd wil duidelijkheid over dorpshuis heino

“De opmerking van wethouder Hoge dat zij ervoor gezorgd heeft dat er bij de brede scholen geen ‘dorpshuisactiviteiten’ mogen plaatsvinden, vinden wij opmerkelijk. Helemaal als je bedenkt dat het college het belangrijk vindt een onderscheid te maken tussen functies en fysieke ruimte. Bovendien zegt het college in haar informatienotitie over het niet doorgaan van het dorpshuis dat een van de redenen hiervoor ligt in de bouw van 2 ipv 1 brede school. Uit de opmerkingen van wethouder Hoge alsmede een stukje op Salland Centraal blijkt dat de wethouder voor de zomer, met concrete plannen voor een dorpshuis op een andere locatie wil komen,” aldus de VVD’ers.

Lees ook

Crossloop op de Lemelerberg

LEMELE – Op zaterdag 31 oktober vindt De Rikkert Finishing Lemelerbergloop plaats. Deze wedstrijd bestaat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.