vuurdoop zuiver kruid bij de olsterhof

Meer dan tweeduizend hapjes heeft Rotem Beer van vegetarisch catering bedrijf Zuiver Kruid het afgelopen weekend aan het publiek laten proeven. In combinatie met Jazz muziek van het Apeldoornse Paul Hes Jazz Trio was het een feestje bij de Olsterhof.

Voor de Olsterhof is de grote belangstelling voor haar open weekend gesneden koek, maar voor startend onderneemster Rotem Beer was het zweten geblazen. Tot diep in de nacht moest zij haar ovens laten roken. Met de hulp van opgetrommelde vrienden en familie heeft ze een culinaire presentatie gegeven. “Iedereen heeft nu mijn bijzondere eten kunnen proeven en weet nu wat zuiver is”, vertelt Rotem. “Hier ga ik mee verder, dit is wat ik wil: lekker eten met een visie en blije mensen om mij heen”. Als je meer wilt weten over Zuiver Kruid, dan kun je een mailtje sturen naar: zuiver-kruid@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.