Home / archiefcentraal / voetbaltweedaagse bij vv heino

voetbaltweedaagse bij vv heino

In de herfstvakantie, op maandag 25 en dinsdag 26 oktober, organiseert voetbalvereniging Heino weer de voetbaltweedaagse voor jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot 13 jaar. Op het sportcomplex wordt de Heinose jeugd twee dagen lang van ’s ochtends vroeg tot ’s middags vermaakt met allerlei voetbalspelletjes. Harrald Stelder en Richard van Dellen, beide jeugdtrainer en scout van Vitesse, nemen de leiding op zich. Tijdens de voetbaltweedaagse krijgen de deelnemers twee keer per dag een sportdrank, rond de middag een lunch en krijg je een voetbaltenue aangemeten. Aanmelden kan bij info@hrsoccerevents.com of markbruggink@planet.nl. De kosten voor deze 2 twee dagen bedragen 50 euro.

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.