vier voorstellingen in hoftheater

Het Hoftheater presenteert de komende dagen maar liefst vier voorstellingen. Donderdag 28 oktober is cabaretier Eric Koller te gast met zijn voorstelling ‘Bull’; Vrijdag 29 oktober zijn de Markante Meiden te zien met ‘Markante Meiden Maken Meer’; Op zaterdag 30 oktober komt Cesar Zuiderwijk met ‘Drumbonen en Kaneelstokken’ en Chris Hinze sluit op zondag 31 oktober het weekend af met zijn optreden ‘Van Tibet tot Tanger’.

‘Bull’ van Eric Koller is een show met een mix van cabaret, mime, variété en slapstick. Eric Koller tovert tot leven gewekte cartoons tevoorschijn en houdt het publiek op originele manier een spiegel voor. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 17 euro.

‘Markante Meiden’ is een productie met drie theatrale voorstellingen op één avond. Het personage Mireille heeft in het stuk ‘Drift’ het roer in haar leven drastisch omgegooid. Ze bevindt zich op een weg waar ze zichzelf tegenkomt. In het stuk ‘Maar dan heb je ook wat’ laat Marieke zien dat humor mooi, triest en eenzaam kan zijn, maar vooral om te lachen is. Als laatst brengt Marij in het stuk ‘Puur’ de schatten van onbekende tekstschrijvers vocaal tot leven. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 16 euro.

Cesar Zuiderwijk (bekend als drummer van Golden Earring) slaat zich in ‘Drumbonen en Kaneelstokken’ letterlijk door de muziekgeschiedenis heen. Het publiek maakt kennis met de onzichtbare drummer en de door Voodoo bezeten slagwerker. Deze voorstelling is geschikt voor 12 jaar en ouder. Voorafgaand aan de voorstelling, van 18.00 tot 19.00 uur geeft Cesar een workshop. Deze is gratis toegankelijk voor bezoekers van de voorstelling. Tussen de workshop en de voorstelling is er een koud en warm buffet. De kosten hiervan zijn 15 euro, inclusief consumpties. Kaarten voor de voorstelling, die begint om 20.15 uur, kosten 16 euro.

In ‘Van Tibet tot Tanger’ vertoont Chris Hinze zijn reisimpressies op een groot scherm en combineert dit met fluitspel. Daarnaast vertelt hij verhalen over ontmoetingen met muzikanten zoals Peter Tosh en grote persoonlijkheden zoals de Dalai Lama. Dit verhaal vertaalt zich in een brede voorstelling met het accent op de muziek. Na afloop van de voorstelling kunnen bezoekers op vertoon van hun kaartje gebruik maken van een aanbieding bij Restaurant de Bagatelle. Hierbij kost een drie-gangen-menu 35 euro en wordt er ook 25 euro korting gegeven op de totale rekening. Reserveren kan via info@bagatelle.nl of 0572-358484. Aanvang is om 15.00 uur. Kaarten kosten 17 euro.

Kaarten kopen kan via de VVV/ANWB Raalte (Varkensmarkt 8, tel 0572-352406) of staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.