veteranen en recreantenconcours luttenberg

De Recreatieve Rijvereniging Luttenberg organiseert op zaterdag 27 en zondag 28 november een wedstrijd voor de recreatieve ruiter. Het evenement wordt voor de dertigste keer georganiseerd in manege De Luttenberg. In verband met dit jubileum wordt er dit jaar extra, naast het recreantenconcours, een veteranen/40+ springconcours gehouden.

Zaterdagmiddag 27 november wordt er gestart met de rubriek springen voor de recreatieve ruiter. De veteranenwedstrijd begint om 18.00 uur met een wedstrijd over een klassiek en een progressief springparcours. Zondag 28 november staat in het teken van dressuur. Naast de individuele dressuurwedstrijden voor de recreatieve ruiter kan er ook worden deelgenomen aan een wedstrijd voor viertallen.

Deelnemers aan het recreantenconcours moeten achttien jaar of ouder zijn en mogen niet in het bezit zijn van een KNHS-startkaart. Iedereen die veertig jaar of ouder is, met of zonder startkaart, kan deelnemen aan het veteranen concours. Opgeven kan door een mail te sturen naar r.r.luttenberg@live.nl of door na 19.00 uur te bellen naar 0612549814.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.