vernieuwde website voor kwiek

De compleet vernieuwde website van de Raaltese gymnastiekvereniging RGV Kwiek is in de lucht. Al enige tijd was de website aan vernieuwing toe, hoofdzakelijk omdat er sinds september 2009 een vijftal nieuwe sportdisciplines aan de vereniging zijn toegevoegd. Op de vernieuwde site komt elke discipline uitgebreid tot zijn recht. Ook is de website nu volledig afgestemd op de huisstijl van de vereniging.

Vanuit de homepage kunnen leden en andere geïnteresseerden algemene informatie over de vereniging, contactinformatie en het inschrijfformulier vinden. Wie meer wil weten over één van de specifieke sportdisciplines, kan op de button voor deze sport klikken. Hier zijn onder andere de leslocaties en –tijden, leiding, leuke verslagen en foto’s te vinden.

Het bestuur van RGV Kwiek is erg blij met de vernieuwde website en zien de introductie hiervan als een grote verbetering. De site is te bekijken op staging2.rgvkwiekraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.